Ankara'da bir sanat
klasiği

Ankaralılar için artık bir sanat klasiği haline gelen Ankara Sanat ve El Sanatları Fuarı, 2002'de kapılarını 8. kez sanatseverlere açacak. Sayısız etkinlikleri, birbirinden güzel sanat ve el sanatları ürünleriyle alışkanlık yaratan Ankara Sanat ve El Sanatları Fuarı,
Haberin Devamı...

 

Temsilciliklerle yeni
 pazarlara

Firmalarımıza ihracat için yeni pazarlar bulma konusunda ihtisaslaşan Forum Fuarcılık, bu misyonunu temsilciliklerle de destekliyor. 1995 yılından beri Alman fuarcılık şirketi Messe Berlin GmbH'nin, Türkiye temsilciliğini yürüten Forum A.Ş., 2001 yılında atağa kalkarak dört ülkenin ...
Haberin Devamı...

 

"Ekonomik krizde umut fuarlarda"
Türkiye'nin içinden geçmekte olduğu ekonomik kriz ortamı toplumu derinden etkilemiş, krizin çözümüne yönelik arayışlar ülke gündeminin ilk maddesi haline gelmiştir.Ekonomik darboğazdan kurtulmaya yönelik önerilerin başında ise ihracatın arttırılması gerektiği yer almaktadır.
Haberin Devamı...

İhracatın yeni rotası: IRAK
Türk firmalarına Irak kapılarını açmak için 2002 yılında da işbaşında olacaklarını söyleyen Aygül, gelecek yıl ilk olarak "Turkish Expo 2002-Bağdat 4. Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nı gerçekleştireceklerini bildirdi. 2001'deki ihraç ürünleri fuarına 157 firmanın katıldığını ve bunun bugüne kadar gerçekleştirilen en geniş katılımlı....
Haberin Devamı...
 

İhracatçılara Libya fırsatı
Libya, Türkiye ile ilişkilerini tekrar geliştirmek istiyor. Başkenti Trablus'ta 2-12 Nisan 2002 tarihlerinde yapılacak uluslararası fuar, firmalarımızın Libya pazarına girmesine önemli zemin oluşturuyor.

Haberin Devamı...

 

Türk firmaları Mısır'ı fethedecek
Türk firmaları, ekonomik açıdan Kuzey Afrika'nın en güçlü ülkesi Mısır'da gerçekleştirilecek Kahire 35. Uluslararası Genel Ticaret ve Sanayi Ürünleri Fuarı için şimdiden gün saymaya başladı.
Haberin Devamı...

 

Bir ilk...HALEP
Bu yıl ilk kez 6-9 Haziran 2002 tarihlerinde gerçekleştirilecek Halep Türk İhraç Ürünleri Fuarı yatırımcılara Suriye kapısını aralayacak.
Türk yatırımcıları yeni pazarlarla tanıştırmayı hedefleyen Forum Fuarcılık...
Haberin Devamı...

.
İhracatta İran şansı
Türkiye ile ticari ilişkileri son dönemde gelişme gösteren İran, 2002'de ilk kez Türk İhraç Ürünleri Fuarı'na ev sahipliği yapacak. Türkiye açısından cazip pazar niteliği taşıyan İran, yatırımcılarımıza Orta Asya ve Kafkaslar yolunun açılmasında da avantaj sağlayacak.
Haberin Devamı...




Rakamlarla Fuarlar


 

Berlin, fuarlarıyla 2002'de de iddialı
Türkiye'nin en büyük ticari partneri Almanya'nın başkenti Berlin'de 2002 yılında düzenlenecek ihtisas fuarları Türk ihracatçılarını bekliyor. Forum Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı H. Ateş Atalay, Almanya'nın Türkiye için ...
Haberin Devamı...

.

Beyaz eşya üreticileri Berlin'de görücüye çıkacak
Ülkemizin ihracat potansiyeli yüksek sektörleri arasında yer alan beyaz eşya üretimi ve yan sanayine ait tüm kuruluşları yakından ilgilendiren HomeTech Fuarı 27 Şubat-3 Mart 2002 tarihleri arasında Berlin Fuar Alanı'nda kapılarını açacak.
Haberin Devamı...

Otomotiv sektörünün kalbi Frankfurt'ta atacak
Otomotiv yan sanayi sektöründe dünyanın en önemli fuarı olan Automechanika, Almanya'nın Frankfurt kentinde 17-22 Eylül 2002 tarihleri arasında düzenlenecek.
Dünyada otomotiv endüstrisini bir araya getiren iki önemli ...
Haberin Devamı...

Güvenli bir trafik için Traffic02'te buluşalım
Gelişmiş ya da gelişmekte olan tüm ülkelerde olduğu gibi, ülkemizde de en önemli sorunların başında trafik gelmektedir. Nüfus, sürücü ve motorlu araç sayısındaki hızlı artışın yanı sıra, sanayileşme ile birlikte ortaya çıkan kolay ulaşım ihtiyacı, ...
Haberin Devamı...

.

Daha yapılacak çok iş var
Türkiye ile tarihi ve kültürel bağları bulunan Azerbaycan, 2002 yılında Türk yatırımcıların gözdesi olacak. 2001'de düzenlenen Bakü 5. Türk İhraç Ürünleri Fuarı'ndan başarılı iş bağlantılarıyla dönen işadamlarımız, 23-26 Eylül 2002 tarihleri arasında gerçekleştirilecek
Haberin Devamı...
 



Bizden...

 

Gençlik fuarı Ankara'yı coşturacak
Ankara, gençlerin çeşitli sanatsal ve sportif aktivitelerle zenginleştirecekleri Gençlik Fuarı'nın 2.'sine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Gençlik Haftası ile aynı dönemde düzenlenecek fuar, gençlere unutulmaz bir hafta yaşatacak.
Haberin Devamı...

         
Antalya sanatın rengiyle kucaklaşacak
Akdeniz'in incisi Antalya, 2002'de sanatla ısınacak. Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen Antalya Sanat, El Sanatları ve Kitap Fuarı, 4. kez sanatın ortak diliyle dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen sanatçıları buluşturacak.
Haberin Devamı...
  Renk Renk Türkiye, İller Kültür Fuarı

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük önder Atatürk'ün hayali hayata geçiyor. İllerimiz önce Ankara'da, ardından Almanya'da kendilerini tanıtacaklar.

Haberin Devamı...
 

Yeşil Hafta, gıda üreticilerini buluşturacak
Gıda endüstrisi, tarım ve bahçecilik alanında faaliyet gösterenler için önemli bir buluşma platformu oluşturan Yeşil Hafta 11-20 Ocak 2002 tarihleri arasında 160.000 m² alanda Berlin'de düzenlenecek. Fuara 500.000'i aşkın ziyaretçi bekleniyor.
Haberin Devamı...