Beyaz eşya üreticileri Berlin'de görücüye çıkacak

 

Sektörün çatı organizasyonu olan CECED'in sponsorluğunda 27 Şubat-3 Mart 2002 tarihleri arasında açılacak HomeTech fuarında büyük-küçük beyaz ve kahverengi eşyalar, mutfaklar ve donanımları, ev otomasyonu ürünleri sergilenecek. Aynı çatı altında 27 Şubat-1 Mart 2002 tarihleri arasında düzenlenecek HomeTech Components'de ise yan sanayi ürünleri görücüye çıkacak. Her iki fuar 160.000 m² alanda düzenlenecek.

Fuara katılım, seyahat ve konaklama organizasyonu Messe Berlin GmbH'nın Türkiye temsilciliğini yürüten Forum Fuarcılık tarafından yapılacak

Forum Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı H. Ateş Atalay, iç pazarda yaşanan aşırı daralmanın bu alanda faaliyet gösteren firmaları daha çok ihracat yapmaya zorladığını belirterek, "Bu bakımdan, HomeTech fuarına katılan firmaların iyi bağlantılar yapması bekleniyor" dedi. Atalay, fuara Türkiye'den 50'ye yakın firma katılacağını söyledi.

Konuya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler [email protected] adresine başvurabilirler.


Ülkemizin ihracat potansiyeli yüksek sektörleri arasında yer alan beyaz eşya üretimi ve yan sanayine ait tüm kuruluşları yakından ilgilendiren HomeTech Fuarı 27 Şubat-3 Mart 2002 tarihleri arasında Berlin Fuar Alanı'nda kapılarını açacak.

Dayanıklı tüketim malları ve yan sanayi ürünlerinde son teknoloji, Berlin'de 2002 yılında düzenlenecek HomeTech fuarında görücüye çıkacak.