3F Turizm'le yeni ufuklara

 

3F Turizm Ltd. Şti., 2003 yılına hızlı başladı. Yılın ilk üç ayında bine yakın işadamını düzenlediği iş gezileriyle Irak, Suriye, Sudan, Suudi Arabistan ve Mısır'a götüren 3F Turizm, Nisan ayında da Libya, Moldova ve Azerbaycan'a iş gezisi düzenleyecek.

 

Düzenlediği iş gezileriyle, iş bağlantılarına aracı olmayı ilke edinen 3F Turizm, bu çerçevede yılın ilk üç ayında bine yakın işadamımızı potansiyel ülkelere götürdü.

3F Turizm Seyahat Ltd. Şti., Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen'in başkanlığındaki resmi ziyaretlere eşzamanlı olarak düzenlediği organizasyonlarla, işadamları heyetlerini; 10-12 Ocak 2003 tarihlerinde Irak'a, 31 Ocak-2 Şubat tarihlerinde Suriye'ye, 28 Şubat-3 Mart tarihlerinde Sudan'a, 7-11 Mart tarihlerinde Suudi Arabistan'a, 16-19 Mart tarihlerinde Mısır'a taşıdı. Söz konusu geziler önemli görüşmelere sahne oldu.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen 28 Şubat-3 Mart tarihlerinde düzenlenen Sudan ziyareti kapsamında Sudan Cumhurbaşkanı Omar El Beshir tarafından kabul edildi ve Sudan Dış Ticaret Bakanı, Tarım ve Ormanlar Bakanı, Sanayi Bakanı, Enerji ve Madencilik Bakanı, Havacılık Bakanı, Sulama ve Su Kaynakları Bakanı, Elektrik Bakanı, Yollar ve Köprüler Bakanı, Ulaştırma Bakanı ve Savunma Bakanı ile görüştü.

Suudi Arabistan'a 7-11 Mart tarihlerinde düzenlenen gezi kapsamında da Cidde ve Riyad'da temaslarda bulunuldu. Devlet Bakanı Tüzmen, buradaki resmi temasları çerçevesinde Suudi Arabistan Ticaret Bakanı Osamah Bin Faqeeh ve Ulaştırma Bakanı Nasser Al-Salloum ile görüştü.

Hızlı bir trafikle bine yakın işadamını yurtdışına götürmeyi başaran 3F Turizm, iddiasını yılın geri kalanında da sürdürecek. 3F Turizm Acente Müdürü Hasan Kazanç, 2003 yılında iş gezileriyle 3000 işadamını yurtdışına taşımayı hedeflediklerini belirterek, Nisan ayı programlarında Libya, Moldova ve Azerbaycan'ın bulunduğunu söyledi. "Daha fazla organizasyonla daha çok işadamını potansiyel ülkelere götürmeyi ve iş bağlantılarına aracı olmayı hedefliyoruz" diye konuşan Kazanç, kendi düzenledikleri iş gezisi organizasyonlarının yanı sıra yurtdışındaki fuarlara ve Forum A.Ş.'nin fuarlarına da gezi organize ettiklerini anlattı.