Standlara Designshop imzası…

 

Designshop, yurtdışı ve yurtiçi fuarlardaki standlara imzasını atıyor. Designshop'un projelendirdiği özel standlar büyük beğeni topluyor.

 

Sergilemede mimari tasarım ve malzemenin önemini bilen Designshop, modüler ve özgün standların aksesuvarlarıyla birlikte projelendirilmesi ve kiralanması hizmetlerini büyük bir özveriyle firmaların hizmetine sunuyor.

On yıllık deneyimi ve kendini sürekli yenileyen ekibiyle, sergileme yöntemlerindeki son yenilikleri yakından izleyen Designshop, 2003 yılına hızlı girdi.

Designshop, 18-21 Ocak 2003 tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde açılan Paper World Fuarı'nda, Türkiye'den fuara katılan Dema Deri, Talat Matbaacılık, Şelale Matbaacılık ve Yonca Hes'e kurduğu standlarla büyük beğeni topladı. Designshop, Nisan ayında Tahran'da düzenlenecek Petrol Fuarı'nda Rusya'nın dev petrol şirketleri Tat Neft, Luk Oil ve OMC'nin özel standlarını kuracak. Her üç şirket, designshop tarafından çizilen özel stand projelerini çok beğendiği için budan böyle dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun, tüm fuarlarda Designshop'a stand kurduracaklarını açıkladılar.

Designshop, Türkiye'de de birçok fuarcılık şirketine standart stand kurma ve ekstra malzeme kiralama hizmeti vermenin yanı sıra, uluslararası kongre kapsamındaki fuarların da standlarını kurmaktadır. 13-15 Haziran tarihlerinde İstanbul Askeri Müze'de açılacak Özürlüler 2003 Kongre ve Fuarı ile 19-14 Haziran tarihlerinde Antalya Cam Piramit'te açılacak Dentalya 2003 Kongre ve Fuarı'nın standlarını kuracak olan Designshop, 20-24 Eylül'de Antalya Belek'te düzenlenecek CIRSE 2003 Kongre ve Fuarı'nın da stand hizmetlerini yerine getirecek.

Designshop'un özel ve standart standları ile ekstra malzemeleri hakkında bilgi almak isteyenlerin www.designshopforum.com web adresine girmeleri veya 0 312 354 75 55 nolu telefondan Önder Deniz'i aramaları gerekiyor.