IRAK'TA YAPI FUARI
 

 

GBF (Global Bussiness Forum Company) tarafından bu yıl ilk kez düzenlenecek fuarın, Türkiye, Romanya, Almanya, Belarus, Ukrayna, Kazakistan, İran ve Azerbaycan ulusal katılım organizasyonları Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek.

Çeşitli ülkelerden üst düzey yetkililerin katılacağı fuarın açılışını Irak İnşaat ve Yapı Bakanı Maan Marsam yapacak. Fuarı, Irak Yapı ve Gaz Bakanlığı'ndan üst düzey yetkililer, Irak Sanayi ve Ticaret Odası yetkilileri, özel sektörden firma sorumluları ziyaret edecek.

Fuar sırasında isteyen firmalar, 20 dakikalık özel work-shop çalışmaları düzenleyebilecek.Tüm hizmetler dahil m² ücreti 180 ABD Doları olan fuara katılım için 1 Mart'a kadar başvurulabilecek.
 


FUARDA SERGİLENEBİLECEK ÜRÜNLER

Petrol ve yan sanayi, modern mühendislik teknolojileri, su arıtma teknolojileri, ağır iş makineleri ve ulaşım araçları, mermer ve seramik yapı malzemeleri, elektronik haberleşme teknolojileri, yapı malzemeleri, yapı ekipmanları ve teknolojileri, çevre mühendisliği teknolojileri, ısıtma-soğutma sistemleri, cam ve metal ürünler, enerji üretim cihazları vb...
İnşaat yatırımları için büyük bir potansiyel arz eden Irak'ta 24-29 Mart tarihleri arasında düzenlenecek "Bağdat Uluslararası Yapı Fuarı" sektördeki firmalar için önemli iş imkanları yaratacak.

Yeniden yapılanma sürecindeki Irak'ta özellikle inşaat alanında cazip iş olanakları bulunuyor. Irak-Türkiye arasındaki doğalgaz hattının açılmasıyla birlikte inşaat alanındaki imkanların da artacağı belirtilirken, Irak Petrol Bakanı Ameer Mohammad Rasheed'in Türk firmalarına "inşaat yatırımı yapın" çağrısı, firmalarımızın Irak pazarındaki avantajını gözler önüne seriyor.

İnşaat yatırımları için büyük bir potansiyel arz eden Irak'ta 24-29 Mart 2002 tarihleri arasında düzenlenecek "Bağdat Uluslararası Yapı Fuarı" bu açıdan sektördeki firmalar için önemli bir fırsat yaratıyor.